Neem contact op met Hanneke 0628059522

Hanneke

Mijn motto: een dag niet creatief gedaan, is een dag niet geleefd. Echt eentje op mijn lijf geschreven! Passie voor creëren, passie voor mooie dingen maken… Al vanaf dat ik een klein meisje was, wilde ik in mijn vrije tijd met allerlei creatieve hobby’s bezig zijn. Het was daarom ook geen verassing dat ik had gekozen voor een opleiding op het Grafisch Lyceum te Rotterdam. 15 jaar later…voel ik mezelf echt een allround kunstenaar en mag ik mijn brood verdienen met het creëren van de leukste opdrachten op het gebied van grafisch ontwerp en illustratie.

Huisstijl

Een huisstijl heeft een eigen identiteit. Deze is uniek en heeft een eigen uitstraling. In het ontwerp proces van een huisstijl worden alle onderdelen onderzocht: kleur, vorm, beeld en typografie. Vervolgens worden die losse onderdelen samengevoegd tot een complete huisstijl. Deze huisstijl kan ik voor je vertalen naar diverse producten. Denk aan een visitekaartje, briefpapier, flyer, online en offline branding.

Samenwerken

Ik ben direct en houd van eenvoud, maar ik maak het mezelf nooit te gemakkelijk vanaf. Als ik voor je aan de slag ga, dan zorg ik dat jij je geen zorgen hoeft te maken. HannD onderzoekt wie je bent, wat je doet en waar je passies liggen. Een goede huisstijl vertelt een verhaal. Jouw visie en jouw verhaal! Voor we beginnen, plannen we een persoonlijk gesprek, zodat ik helder kan schetsen wat jij zoekt. Tijdens de concept- en ontwerpfase blijven we met elkaar in contact. Op deze manier krijgen we het beste resultaat! In deze gekke tijd kun je uiteraard ook kiezen om een online meeting in te plannen met mij! 

 

Ingewikkeld doen? Daar doe ik niet van. Dit zie je terug in mijn manier van communiceren. Van de offerte tot het eindproduct. Tijdens het gehele traject kun je van mij duidelijke afspraken verwachten. En die deadline? Die haal ik natuurlijk gewoon. 

Eerlijk en open

Bij HannD weet je waar je aan toe bent. Vooraf krijg je een duidelijke offerte en daarna maken we samen heldere afspraken. Een goede basis geeft rust bij beide partijen. Dan hoef jij je nergens zorgen over te maken!

Met liefde

Als ik iets doe, dan doe ik dit goed én met enthousiasme. Mijn betrokkenheid is groot en ik werk vanuit mijn hart. Ik weet dat dit voor mij het beste werkt. Mijn liefde voor creatie en jouw ambitie als passievolle ondernemer/ klant vormen dé ideale combinatie voor een optimaal resultaat!

Kom gerust langs in Capelle a/d IJssel om kennis te maken. De thee en/of koffie staat klaar! Zie ik je binnenkort? Groetjes! Hanneke