Neem contact op met Hanneke 0628059522

hann portret zw

Dankbaarheid

Geen dag is hetzelfde wanneer je eigen ondernemer bent in drie verschillende vakgebieden: fotografie, grafisch ontwerp en illustratie. Jullie zorgen ervoor dat ik mijn creatieve dromen én passies mag verwezenlijken. Mijn werkdag voelt door jullie nooit aan als een werkdag
en ik wil jullie daar voor bedanken!
Groetjes, Hanneke

Reviews fotografie

Kailey & Patrick
Kailey & Patrick
@kaileyevers
Read More
"Hanneke die is een alleskunner! Via lieve vrienden van ons zijn we bij Hanneke terecht gekomen voor onze trouwkaarten. We gaan pas volgend jaar trouwen maar ze zijn nu al zo goed als klaar door het fantastische ontwerp wat ze gemaakt heeft. Alles kan je met haar bespreken en ze begrijpt precies wat je bedoelt. Ook heb ik een hele mooie Bourdoir fotoschoot gedaan voor mijn vriend zijn verjaardag. Ze stelde je helemaal gerust en was een leuke sfeer om met haar te werken. De foto's zijn FANTASTISCH!! We vinden je super leuk en aardig!! We willen je ook ontzettend bedanken voor dit mooie werk!! Ik raad HannD. Liefde voor fotografie en creatie zeker aan!! Echt een topper."
Michelle
Michelle
Read More
Ik heb erg genoten van de fotoshoot samen met Hanneke zowel binnen in haar studio als in de buitenlucht. Ik heb Hanneke ervaren als een enthousiaste vriendelijke open dame die je rustig en op een leuke manier begeleidt tijdens de shoot. Ze heeft creatieve ideeën en weet wat ze wil. Het eindresultaat mag er zeker wezen, zelfs zonder ervaring van mij als 'model' 🙂
Bert & Toos
Bert & Toos
Read More
"Iedereen om ons heen vroeg ons hoe we toch aan zo’n leuke fotografe waren gekomen, het is aan de gezichten op de foto’s wel te zien hoezeer ze met Hanneke in hun nopjes waren en dat waren wij ook! Wij zouden zo 1 2 3 geen dingetjes kunnen bedenken die voor verbetering vatbaar zijn, de benadering paste helemaal bij de setting en de sfeer van onze trouwdag, dus wat ons betreft krijgt Hanneke een dikke 10. Wat een mooi, leuk, grappig en compleet sfeerbeeld heeft ze ervan gemaakt! En met een filmpje erbij, geweldig. Hier gaan we zéker nog lang van nagenieten!"
Stefan & Leonie
Stefan & Leonie
@novaforte1309
Read More
Hanneke sprak ons al meteen aan na het eerste telefonische contact. Al snel hebben we een afspraak met haar gemaakt om onze wensen te bespreken met betrekking tot onze bruiloft. We hebben hierbij duidelijk aangegeven dat we geen continu geposeerde foto's wilden maar juist de spontane kiekjes die een bruidspaar vaak mist. Hanneke heeft hierbij goed naar ons geluisterd en onze wensen toegepast op onze mooiste dag. Bewust kozen wij voor de moody foto's omdat we dit stoerder vinden voor in ons latere album en uiteraard in ons interieur.Ook hierin heeft zij perfect meegedacht en ook aangepast wat wij wilden. Op de dag zelf was zij vol passie, energie en enthousiasme aan het werk. Ik heb vele complimenten gehad van de gasten dat zij haar zo leuk vonden. En uiteraard delen wij deze mening. Hanneke we zijn ontzettend trots op onze foto's en jouw manier van communiceren hebben wij als enorm prettig ervaren. We gaan nog jaren na kunnen genieten van deze geweldige serie foto's. Super bedankt!!
Michelle van den Bos
Michelle van den Bos
@michelle_vanden_bos
Read More
"Wij hebben pas foto's laten maken van onze kinderen. Ze heeft een leuke plek uitgekozen en wist precies waar ze moest zijn om de perfecte foto's te maken! Hanneke heeft heel veel geduld en kan goed omgaan met kinderen die eigenlijk even iets anders willen doen. Ook luistert ze naar wat wij willen en wat de kinderen willen!! Als je een goeie fotograaf zoekt die luistert naar je wensen en ook nog eens goed om kan gaan met kinderen dan ben je bij Hanneke aan het goede adres."
Claire
Claire
@clairekooiman
Read More
"Super leuke, professionele fotografe! Heeft heel veel geduld met kinderen en maakt prachtige foto’s. Echt een topper!"
Menno & Annelies
Menno & Annelies
@username
Read More
"Op onze trouwdag een trouw reportage laten maken door Hanneke!! Erg professioneel met veel lol en humor! Dat zie terug aan de foto's! Echt gemaakt zoals wij zijn!! Een prettige fotograaf waar je je echt op je gemak bij voelt!!"
Veerle
Veerle
Read More
"Hanneke zit barstens vol positieve energie en creatieve ideeën om de foto's die zij maakt zo goed mogelijk te krijgen. Ze is een fijn persoon om mee samen te werken vanwege haar positieve karakter en kritische blik. Ze stemt zich af op haar klant (maar houdt zeker ook de lead), waardoor er foto's komen die echt bij de klant passen. Ik kan Hanneke echt aanraden."
Dennis, Priscilla, Finn & Sepp
Dennis, Priscilla, Finn & Sepp@prispaas
Read More
"Hanneke kwam bij ons thuis voor een newborn/lifestyle shoot. Ze neemt er echt de tijd voor ook met ons oudste zoontje (2.5jr). Ze kreeg hem zelfs aan t lachen! Supermooie foto's, prachtige kwaliteit wij zijn haar eeuwig dankbaar!!"
Cherely
Cherely@cherelytan
Read More
"Super vette fotoshoot met Hanneke gehad. Ik was een beetje zenuwachtig maar was totaal niet nodig, ze neemt alle tijd voor je en laat je helemaal op je gemak voelen. Hele gave foto's van me tattoos gemaakt, precies wat ik wilde. En verder gewoon een hele leuke en gezellige meid❤. Thank you!"
Wanda
Wanda
Read More
Ik heb erg genoten van de fotoshoot samen met Hanneke zowel binnen in haar studio als in de buitenlucht. Ik heb Hanneke ervaren als een enthousiaste vriendelijke open dame die je rustig en op een leuke manier begeleidt tijdens de shoot. Ze heeft creatieve ideeën en weet wat ze wil. Het eindresultaat mag er zeker wezen, zelfs zonder ervaring van mij als 'model' 🙂
Robert, Jannemij & een knuffel van Boet
Robert, Jannemij & een knuffel van Boet
@jannemijraats
Read More
''Wauw wat heb jij prachtige foto's gemaakt! Ik denk toch wel onze favoriet!! Jij bent tot nu toe ook de enige die de borstvoeding echt mooi op de foto hebt gezet... door juist de handen te laten spreken en de borstvoeding subtiel op de achtergrond te laten zien (vind ik). Fijn om deze in eigen archief te plaatsen. Nu moeten we nog een keuze gaan maken welke we de aller aller mooiste vinden voor aan de muur 😉 Succes nog met het maken van nog meer gave foto's!
Pieter & Marije
Pieter & Marije
@marijejozee
Read More
''HannD was onze trouwfotograaf. Zij heeft onze trouwdag van minuut tot minuut volledig vastgelegd met prachtige foto's! Hanneke, superbedankt voor het maken van de prachtige foto's én het ontwerp onze trouwkaart, posters, menukaart en alle andere ontwerpen. Wij hadden geen betere fotograaf en ontwerpster kunnen wensen.''
Fidan, Riëlle & Levano
Fidan, Riëlle & Levano
@Riëlle de Haan
Read More
''Vanmorgen onze gewonnen moederdagshoot gehad. Wat een geweldige vrouw ben jij! Zoveel geduld met onze kleine man. Ik zou HannD zeker aanraden. Wij hebben een geweldige shoot gehad en zijn heel erg benieuwd naar het resultaat!''
Menno
Menno
@mennodortland
Read More
"Wij waren in 2012 Hanneke haar huwelijk wat ze fotografeerde. Vooraf een test fotoshoot gedaan zodat we vooraf duidelijk wisten wat we moesten verwachten. We voelde ons erg op ons gemak bij haar. De foto's zijn echt super geworden."
Roxane, Noa & Jason
Roxane, Noa & Jason
Read More
''Dankjewel voor de fijne Newborn fotoshoot!''
Kees & Hannie
Kees & Hannie
Hannie Verkaaik
Read More
Wij hebben een fijne fotoshoot gehad. Topper is het!
Margriet
Margriet
@margrietdroge
Read More
"7 jaar geleden foto's laten maken van onze meiden door Hanneke. Ze zijn prachtig geworden en hangen nog steeds aan de muur. Dat zegt genoeg. Hanneke neemt de tijd en is erg geduldig met kinderen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk."
Marijn
Marijn
Read More
"Hanneke is spontaan. Erg leuk om door haar gefotografeerd te worden. Ze laat je erg comfortabel voelen. Mooie foto's!!'
Previous
Next

Reviews grafisch ontwerp

Elza
Elzawww.dewarmeklank.nl
Read More
Hanneke heeft voor mijn bedrijf een prachtig logo ontworpen. Ik ben erg tevreden over haar werkwijze. Ze reageert snel en adequaat op emails. Ze is erg betrokken en denkt goed mee. Ik heb gemerkt dat ze zich voor meer dan 100% inzet om het eindresultaat geweldig te maken. En..dat is gelukt. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Frédérique
Frédérique
@Houtcompleet
Read More
"Supersnelle hulp, veel ervaring en goede ideeën!!"
Julia
Julia
Read More
"Het is enorm fijn om met Hanneke te werken. Zowel als fotografe als grafisch ontwerpster. Naast de fotoshoots die ik met haar heb gedaan, heeft ze ook mijn logo en huisstijl ontworpen voor mijn bedrijf "By Juul'z". Ze werkt snel, begrijpt wat je wil, voegt net dat beetje extra toe en is betaalbaar. Daarnaast is ze ook gewoon heel gezellig! Heeft veel talent, en een enorm geduld. Dus beveel haar ten zeerste aan!"
Maud Severien
Maud Severien
www.yourknowhow.nl
Read More
"In eerste instantie zijn wij bij Hanneke terecht gekomen voor een nieuw logo van ons bedrijf. Haar eerste voorstel was zo passend dat wij besloten voor een full package te gaan en naast het logo ook onze visitekaartjes en nieuwe huisstijl door haar te laten ontwerpen. De perfectionistische blik van Hanneke, zowel bij het ontwerp als bij de uitwerking, hebben ertoe geleid dat er een mooi en professioneel eindresultaat is opgeleverd. Wij hebben de samenwerking met Hanneke als zeer prettig ervaren, voornamelijk door de open communicatie. Tijdens de face-to-face gesprekken nam Hanneke ons mee in haar proces en gaf zij ons de ruimte om onze eigen ideeën in te brengen. Haar enthousiasme, creativiteit en motivatie werkten erg aanstekelijk, hierdoor werden wij ook geïnspireerd om verder te denken. Gezamenlijk hebben wij een mooi eindresultaat neergezet. Wij zijn Hanneke dankbaar voor haar input en al het werk dat zij voor ons heeft verricht!"
Ramona
Ramona
@ramoontje3636
Read More
"Hanneke heeft al ons drukwerk rondom de bruiloft ontworpen. We hebben haar ervaren als een zeer proffesioneel iemand, met een bijzonder persoonlijk gevoel voor het verhaal achter de mens waarmee ze samenwerkt. Echt alles was, en bleef bespreekbaar waardoor we een hele persoonlijke trouwkaart hadden. Ik vind Hanneke echt een aanrader voor iedereen!!!"
Maarten
Maarten
Mahath BV
Read More
"Enthousiast, plichtsgetrouw en enorm creatief. Ik ben als vader trots op wat ze doet. Uit ervaring kan ik met recht zeggen dat zij haar opdrachten op tijd, binnen budget en met hoge kwaliteit heeft uitgevoerd. Haar tarieven zijn uiterst scherp en meer dan concurrerend. HannD is een topper en dus een aanrader."
Hetty
Hetty
Read More
''Creativiteit, gedrevenheid en perfectie zijn haar kenmerken. Absoluut aan te bevelen.''
Remco
Remco
Read More
"Hanneke heeft voor ons de trouwkaart, posters en bedankjes voor de bruiloft ontworpen. Geheel naar onze wens, alles was bespreekbaar. Wij hebben dit als heel betrokken ervaren. Aan een half woord heeft ze genoeg, en het resultaat was prachtig. Ook haar werk als fotograaf en video-graaf is geweldig, absoluut een aanrader!"
Previous
Next