Neem contact op met Hanneke 0628059522

Eentje die op mijn lijf is geschreven: ‘Een dag niet creatief gedaan, is een dag niet geleefd!’ Ik heb een grote passie voor het creëren van mooie dingen… en dit al vanaf dat ik een klein meisje was. In mijn vrije tijd wilde ik met allerlei creatieve hobby’s bezig zijn, en nog steeds! Het was daarom ook geen verassing dat ik koos voor een opleiding op het Grafisch Lyceum te Rotterdam. 15 jaar later…voel ik mezelf een echte allround kunstenaar en mag ik mijn brood verdienen met het maken van de leukste opdrachten op het gebied van grafisch ontwerp! Benieuwd naar mijn werk? Klik op de buttons hieronder.

Huisstijl

Een huisstijl heeft een eigen identiteit. Deze is uniek en heeft een eigen uitstraling. In het ontwerp proces van een huisstijl worden alle onderdelen onderzocht: kleur, vorm, beeld en typografie. Vervolgens worden die losse onderdelen samengevoegd tot een complete huisstijl. Deze huisstijl kan ik voor je vertalen naar diverse producten. Denk aan een logo in diverse uitvoeringen, visitekaartje, briefpapier, flyer, online en offline branding.

Open en eerlijk

Bij HannD weet je waar je aan toe bent. Vooraf krijg je een duidelijke offerte en daarna maken we samen heldere afspraken. Een goede basis geeft rust bij beide partijen. Dan hoef jij je nergens zorgen over te maken!

Hieronder mijn portfolio:

Wil je meer informatie over mijn diensten?

Je kunt altijd een WhatsApp-berichtje sturen en bellen kan natuurlijk ook naar:

0628059522