Neem contact op met Hanneke 0628059522

HannD_9

Samenwerken

Ik ben direct en houd van eenvoud, maar ik maak het mezelf nooit te gemakkelijk. Als ik voor je aan de slag ga, dan zorg ik dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Ik onderzoek wie je bent, wat je doet en waar je passies liggen. Een creatie vertelt een verhaal. Of dit nu gaat om een complete huisstijl of een enkele aquarel creatie. Het is gecreëerd met jouw visie en met jouw verhaal! Voor we beginnen, plannen we een persoonlijk gesprek, zodat ik helder kan schetsen wat jij zoekt. Tijdens de concept- en ontwerpfase blijven we met elkaar in contact. Op deze manier krijgen we het beste resultaat! In deze gekke tijd kun je uiteraard ook kiezen om een online meeting in te plannen met mij! 

 

Ingewikkeld doen? Daar doe ik niet van. Dit zie je terug in mijn manier van communiceren. Van de offerte tot het eindproduct. Tijdens het gehele traject kun je van mij duidelijke afspraken verwachten. En die deadline? Die haal ik natuurlijk gewoon. 

Met Liefde

Als ik iets doe, dan doe ik dit goed én met enthousiasme. Mijn betrokkenheid is groot en ik werk vanuit mijn hart. Ik weet dat dit voor mij het beste werkt. Mijn liefde voor creatie en jouw ambitie als passievolle ondernemer/ klant vormen dé ideale combinatie voor een optimaal resultaat!

Hieronder mijn portfolio:

Aquarel creatie