Neem contact op met Hanneke 0628059522

Complete huisstijl

Remco & Ramona

Review

“Hanneke heeft voor ons de trouwkaart, posters en bedankjes voor de bruiloft ontworpen (zie hieronder). Geheel naar onze wens, alles was bespreekbaar. Wij hebben dit als heel betrokken ervaren. Aan een half woord heeft ze genoeg, en het resultaat was prachtig. Ook haar werk als fotograaf en video-graaf is geweldig, absoluut een aanrader!”

Zie hieronder hun huisstijl:

Patrick & Kailey

Review

“Hanneke die is een alleskunner! Via lieve vrienden van ons zijn we bij Hanneke terecht gekomen voor onze trouwkaarten. We gaan pas volgend jaar trouwen maar ze zijn nu al zo goed als klaar door het fantastische ontwerp wat ze gemaakt heeft. Alles kan je met haar bespreken en ze begrijpt precies wat je bedoelt. Ook heb ik een hele mooie Bourdoir fotoschoot gedaan voor mijn vriend zijn verjaardag. Ze stelde je helemaal gerust en was een leuke sfeer om met haar te werken. De foto’s zijn FANTASTISCH!! We vinden je super leuk en aardig!! We willen je ook ontzettend bedanken voor dit mooie werk!! Ik raad HannD. Liefde voor fotografie en creatie zeker aan!! Echt een topper.” 

Kailey & Patrick

Scrol verder voor de beelden van hun huisstijl:

Pieter & Marije

Review

”HannD was onze trouwfotograaf. Zij heeft onze trouwdag van minuut tot minuut volledig vastgelegd met prachtige foto’s! Hanneke, super bedankt voor het maken van de prachtige foto’s én het ontwerp van de trouwkaart en alle andere ontwerpen. Wij hadden geen betere fotograaf en ontwerpster kunnen wensen. Het was een gouden dag met bijzonder blauw randje

Bekijk hieronder hun huisstijl 'In special blue':

Stephan & Nelleke

Matthijs & José